Prezentare restaurant

Restaurantul Valahia

Restaurant cu specific romanesc

Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la Restaurantul Valahia. Profilul restaurantului a fost ales fara ezitari, dorinta proprietarului fiind sa obtina un restaurant cu specific romanesc, unde sa se serveasca feluri traditionale asa cum le gatea bunica domniei sale.

Restaurantul Valahia, a fost conceput ca o oaza de intimitate si confort. Meniul este alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente. Restaurantul Valahia, unul din cele mai bine cotate restaurante din Timisoara, va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei.

Personalul nostru va intampina intodeauna cu profesionalism si o servire care poate multumi orice client.

Intr-un spatiu autentic romanesc veti gasi sarea si piperul in bucate, ambianta si ospitalitate!

Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 400 de locuri:

  • Sala mare 300 locuri:
  • Restaurant mic 100 locuri
  • Parcare acoperita de 26 locuri

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra sugestii.

Evenimente private: Nunti, Botezuri, Aniversari.

Evenimente corporate: Cocktail-uri, Seminarii, Training-uri, Receptii.

Restaurantul Valahia este definit de catre clienti ca un local intim si elegant. Ambientul rustic combinat cu decorul foarte modern si elegat da o nota suprema localului care te ajuta sa descoperi originalitatea stilului de viata pur romanesc: bucatarie romaneasca, bar si gradina, toate acestea intr-o atmosfera calda si relaxanta.

Copyright © 2022. Restaurant Valahia.
Toate drepturile sunt rezervate.

Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.